service

Package reizen van grote touroperators of een tailor-made reis die je op het lijf gesneden is? Of het nu gaat om een vliegvakantie, citytrip, cruise of een ontspannen weekendje weg in eigen land. Travel designer Stijn Meulders zoekt alles voor u uit en boekt reizen naar de charmantste hotels, de hipste bestemmingen van het moment of naar godvergeten eilandjes in de azuurblauwe oceaan. Volgens Stijn is het reisbureau van de toekomst een ontmoetingsplaats waar service en persoonlijke aanpak centraal staan. Geen nine-to-five openingsuren meer maar wel een afspraak op een moment dat het best voor je uitkomt, zowel op kantoor als discreet bij je thuis of gezellig met een gin tonic op een terrasje.

service image

Vliegtickets

Heeft u een vlucht of een combinatie van verschillende vluchten nodig? Als IATA kantoor kan ik zelf de tickets van alle luchtvaartmaatschappijen uitschrijven tegen de voordeligste tarieven.

service image

Reizen op maat

Wenst u een rondreis naar eigen behoeften, een combinatie van meerdere hotels? Geen probleem, u legt uw ideeën voor en als à la carte specialist zal ik uw reis met veel plezier uitwerken.

service image

Pakketreizen

Een gezinsvakantie, een rustvakantie of een exotische vakantie? Contacteer me en ontdek het ruim assortiment van de verschillende touroperators waarmee ik samenwerk.

reisinspiratie

Ontdek hierna alvast enkele populaire vakantiebestemmingen en reistips …